Тема: Порадьте компактний кромкооблицювальний верстат для невеликої майстерн

Маю маленьку майстерню, роблю меблі на замовлення сам. Зараз клею кромку праскою та ручним феном, але це вже кам'яний вік, та й пальці постійно обпалені. Хочу купити стаціонарний кромкооблицювальний верстат, але під маленьку площу. Де замовити для цеху такий компактний варіант, щоб і якість шва була нормальною, і пів кімнати не займав? Поділіться мислями, бо сам ніяк не виберу серед всього цього різноманіття.

Re: Порадьте компактний кромкооблицювальний верстат для невеликої майстерн

Насправді підібрати обладнання для меблевого цеху — це велика проблема, особливо коли ти сам керуєш усім процесом і не маєш штатного технолога. Коли підійшов час купувати станок для кромки, я розгубився від кількості пропозицій на ринку, розглядав і турецькі моделі, і серйозний тайванський імпорт. Боявся помилитися з потужністю, щоб станок не простоював або навпаки не працював на межі можливостей. У підсумку ризикнув і вибрав кромкооблицювальні верстати на перевіреній індустріальній платформі за порадою колеги по цеху. Взяв модель з вузлом прифуговки і чистового торцювання, працює апарат стабільно, шов виходить тонким і акуратним. Моє враження позитивне, техніка надійна і значно спрощує життя майстру.