Для мене агентство комплексного маркетингу це не про набір послуг, а про одну керовану модель зростання: я дивлюся, чи вміє команда зв’язувати канали між собою SEO, контекстну рекламу, таргет, email і аналітику — в єдину воронку, де кожен інструмент має свою роль, а не конкурує за останній клієнтський клік. На прикладі ITForce це добре видно як агентство комплексного інтернет маркетингу https://itforce.ua/ поєднує розробку, SEO, PPC, таргет і web-аналітику, при цьому стартує не з «давайте налаштуємо рекламу», а зі стратегії аналізу ніші, ЦА, продукту, юніт-економіки. Важливий критерій зрілість у цифрах: статус Google Premier Partner, кейси з прозорими показниками зростання, акцент на ROI, ROAS, вартість ліда й LTV, а не просто «збільшили трафік і лайки». Другий маркер як агентство працює з плануванням: чи є чіткий роудмап по кварталах, список гіпотез, A/B‑тестів, регулярні звіти, де видно зв’язок між діями й бізнес-результатом, а не просто обсяг виконаних «робіт по договору». Саме тому я дивлюсь на агентство комплексного інтернет маркетингу як на зовнішню CMO-команду: якщо вони вміють тримати всю діджитал‑екосистему в руках, синхронізувати SEO з контекстом і креативом і підтверджують це кейсами, з ними є сенс заходити в довгострокову історію, а не в разову кампанію «на місяць спробувати».