Тема: Чи реально замовити кремацію тварини через ритуальну службу?

Потрібно терміново вирішити питання з похованням великого собаки, але у місті ховати заборонено. Хтось знає, чи реально взагалі замовити кремацію домашньої тварини через звичайну ритуальну службу, чи цим займаються виключно ветеринарні клініки? Інтернет видає різні варіанти, проте хочеться знайти надійну компанію, яка зможе сама приїхати і забрати тіло, щоб не возити його самостійно.

2

Re: Чи реально замовити кремацію тварини через ритуальну службу?

Цілком реально, багато міських компаній зараз мають таку послугу. Вони пропонують два варіанти, а саме загальну та індивідуальну кремацію. При загальній прах не повертають, а при індивідуальній вам видають спеціальну урну. Спеціалісти самі приїжджають за адресою, акуратно забирають тварину та відвозять до крематорію. Вам навіть не доведеться нікуди їхати, оскільки всі папери та звітність вони оформлюють самостійно.

3

Мене цікавить саме індивідуальний формат, оскільки є велике бажання зберегти пам'ять. Хотілося б детально дізнатися, як правильно контролювати цей делікатний процес, щоб дійсно повернули прах саме мого домашнього улюбленця. Чи надають компанії офіційні відеозвіти або можливість особистої присутності під час процедури? Також дуже цікавить питання щодо вибору ємності (чи можна вибрати компактну металеву або дерев'яну урну безпосередньо у розпорядника фірми, щоб не шукати її самостійно).

4

Більшість компаній надають повний відеозапис процесу, щоб у клієнтів не було сумнівів. Деякі дозволяють присутність у спеціальній кімнаті очікування. Урни теж завжди є в наявності, від простих пластикових до керамічних виробів. Коли купуєте ритуальні послуги у Києві, обов'язково просіть прописати надання відеозвіту у договорі. Особисто я звертався у похоронне бюро "Велес", де мені детально розписали кроки процедури та допомогли підібрати бокс.
Можете вивчити їхні умови на сторінці https://ua.velesritual.com.ua/ де є описи для різних ситуацій.
Головне заздалегідь обговорювати деталі транспортування та вимагати офіційне підтвердження факту спалювання.
https://i.postimg.cc/25HNxBCj/image.png