Тема: Постачальник HPL панелей Gentas в Україні

рятуйте! Шукаю постачальника HPL панелей Gentas в Україні, але з тих, хто тримає складські залишки в наявності, а не працює лише під замовлення. Моя проблема в тому, що архітектор затвердив проєкт, а будівельники вже "кров із носа" просять матеріал на наступний тиждень. Зателефонував уже п'ятьом менеджерам — у всіх одна історія: "чекайте 4-6 тижнів". Як так? Вони взагалі уявляють, як у нас будують? Якщо ви знаєте компанію, яка реально тримає популярні кольори HPL на складі в Україні, або може підказати, де можна пришвидшити логістику з Туреччини, буду дуже вдячний. Бо всі ці бюрократичні затримки вже трохи вимотують, а роботу треба здавати вчасно.

Re: Постачальник HPL панелей Gentas в Україні

У моїй роботі як підрядника важливо мати стабільних постачальників, які не підводять у термінах і якості. Саме тому я часто працюю з постачальником HPL панелей Gentas в Україні  https://genfasad.com.ua/ ці панелі мають чудові експлуатаційні характеристики і дозволяють створювати сучасні вентильовані фасади. Особливо подобається різноманіття декорів, що дає свободу дизайну для архітекторів. Матеріал стійкий до ультрафіолету та механічних пошкоджень, що критично для великих об’єктів. У результаті клієнти отримують довговічне рішення без зайвих витрат на обслуговування. Це значно підвищує довіру до нашої роботи.