Тема: Хто орендував авто у Львові? Поділіться досвідом

Всім привіт! Потрібна невелика порада від тих, хто вже мав справу з орендою автомобілів у Львові. Хочу знайти компанію, де все працює нормально і не виникає неприємних сюрпризів під час отримання чи повернення машини. Цікавить саме ваш досвід: де брали авто, як проходило оформлення, чи залишилися задоволені сервісом? Буду дуже вдячна за будь-які рекомендації, бо хочеться одразу звернутися до перевіреного варіанту.

Re: Хто орендував авто у Львові? Поділіться досвідом

Подруга порадила мені оренда авто у Львові https://rental.ua/ua/lviv  коли я готувалась до поїздки на конференцію і потребувала надійний транспорт на кілька днів. Звернулась саме до компанії RENTAL, бо начиталась хороших відгуків про їхній сервіс і чесні умови співпраці. Бронювання онлайн зайняло лічені хвилини, а консультант одразу пояснив усі деталі страхування і можливі нюанси поїздки. Автомобіль отримала чистим, доглянутим, з усіма необхідними документами на руках без затримок. За кілька днів використання жодних технічних несправностей чи дивних звуків не виникло, що приємно здивувало. Особливо сподобалось, що ціна, яку озвучили спочатку, залишилась незмінною до кінця оренди, без прихованих доплат. Колеги, які орендували авто в інших, менш перевірених фірмах, скаржилися на штрафи і додаткові нарахування, тож я вкотре переконалась у важливості вибору надійного партнера. Тепер плануючи поїздки до Львова, завжди звертаюсь тільки до RENTAL.