Тема: Хочу спробувати струм у ліжку - як не переборщити з потужністю?

Привіт, хочу спробувати струм у ліжку, але капець як стрьомно. Скажіть, як воно відчувається і чи не шарахне так, що мало не здасться? Маю сумніви, чи безпечно це взагалі для серця і шкіри. Розкажіть, як не переборщити з потужністю, щоб замість задоволення не отримати опіки або неприємні сюрпризи? Хочеться спробувати щось нове, але страх перед невідомим поки перемагає.

2

Re: Хочу спробувати струм у ліжку - як не переборщити з потужністю?

Страх це нормально, головне не лізти в зону серця. Струм має йти тільки нижче пояса, ніяких кріплень на грудях чи руках вище рівня грудей. Використовуй тільки спеціальні прилади, ніяких саморобок з батарейок чи мережі. Починай завжди з нуля, ледь помітного поколювання. Якщо шкіра волога або є порізи, краще відкласти гру до повного загоєння, інакше відчуття будуть дуже різкими і неприємними.

3

Купіть обов'язково якісний струмопровідний гель. Без нього контакт буде поганим, почне бити точково, що призводить до мікроопіків та подразнення. Наноси гель рівномірно під кожен електрод. Найкраще починати з м'яких силіконових накладок, вони добре прилягають до тіла. Якщо відчуваєш гострий біль, а не легке скорочення м'язів, одразу знижуй інтенсивність. Це має бути приємне лоскотання або ритмічне смикання, але точно не біль. Контролюй рівень енергії постійно.

4

Якщо хочеш спробувати вау електросекс https://lovezone.ua/bdsm-fetish/elektrostimulyatory/   - вибирай привильні девайси , бо це 90 відсотків задоволення. Не бери дешевий мотлох, бо у них може бути грубий імпульс. Чудово, якщо там є  плавне регулювання потужності без різких стрибків.
Найкраще працюють режими хвильової стимуляції, вони найбільш природні та приносять плавне задоволення. Починай з одного місця на тілі, не намагайся одразу підключити все тіло. Якщо піт починає заважати провідності - обережно протри шкіру та додати трохи гелю. А взагалі повір:  раз спробуєш - обов'язвого ще захочеш.

https://lovezone.ua/image/cache/webp/catalog/elektrostimulyatori/3/so3463-1-228x228.webp