Тема: Хочу натяжну стелю, але боюся помилитися з виконавцем

Доброго дня! Дуже подобаються сучасні інтер'єри з натяжними стелями, особливо матові варіанти зі стильним освітленням. Вже майже вирішила замовляти, але трохи хвилює вибір компанії. Розумію, що результат багато в чому залежить саме від монтажу. Підкажіть, будь ласка, як перевірити надійність виконавця у Хмельницькому? Чи варто просити показати готові об'єкти або спілкуватися з попередніми клієнтами? Буду рада будь-яким порадам.

2

Re: Хочу натяжну стелю, але боюся помилитися з виконавцем

Коли ми робили ремонт у новому будинку, хотіли знайти варіант оздоблення стелі, який поєднував би стиль, довговічність і доступну вартість. Після консультацій із фахівцями вирішили встановити натяжну стелю, і це було одним із найкращих рішень під час ремонту. Особливо сподобалося, що натяжні стелі Briton https://www.briton.com.ua/ мають сучасний вигляд і легко вписуються в різні стилі інтер’єру. У нашій вітальні стеля стала справжньою окрасою простору та зробила кімнату візуально більшою. Дуже порадували ціни виробника, адже аналогічні пропозиції в інших компаніях коштували значно дорожче. Монтажники виконали роботу швидко та професійно, тому вже за короткий час ми могли насолоджуватися результатом. Також важливо, що є гарантія від виробника, яка підтверджує якість продукції. За кілька місяців експлуатації стеля виглядає як нова, не втратила свого вигляду та не потребує особливого догляду. Усім друзям і знайомим із задоволенням рекомендую саме цей варіант.

3

А ми в себе в Львівській квартирі вирішили робити все ж таки підвісну стелю. Це практичніше

4

lolo4ka пишет:

А ми в себе в Львівській квартирі вирішили робити все ж таки підвісну стелю. Це практичніше

Так само набагато більше імпонує такий варіант. З натяжною стелею не все так просто і вона виходить дорожчою за бюджетом. Я роблю у своїй львівській квартирі ремонт і мені майстри з Реммо https://remmo.lviv.ua/ будуть ставити саме підвісну стелю всюди. Впевнений, що все буде якісно зроблено, бо приклади робіт вже бачив.