Тема: Красивий комод

Привіт всім. Давно хочу купити новий комод, але не знаю, де зараз краще замовляти. Хотілося б знайти варіант із хорошою якістю, щоб шухляди плавно висувалися, нічого не хиталося і меблі прослужили не один рік.

Порадьте, будь ласка, де ви купували свій комод і чи залишилися задоволені? Можливо, є перевірені магазини або виробники, яких можете рекомендувати. Цікавить саме якісні меблі за адекватну ціну, а не найдешевші варіанти.

2

Re: Красивий комод

alexomask9 пишет:

Привіт всім. Давно хочу купити новий комод, але не знаю, де зараз краще замовляти. Хотілося б знайти варіант із хорошою якістю, щоб шухляди плавно висувалися, нічого не хиталося і меблі прослужили не один рік.

Порадьте, будь ласка, де ви купували свій комод і чи залишилися задоволені? Можливо, є перевірені магазини або виробники, яких можете рекомендувати. Цікавить саме якісні меблі за адекватну ціну, а не найдешевші варіанти.

Хороший комод має бути насамперед стійким і мати надійні висувні механізми, найкраще - телескопічні направляючі повного висуву. При виборі варто звертати увагу на товщину плит ДСП або брати моделі з масиву дерева, щоб конструкція не розхитувалася з часом. Підібрати цікаву модель з міцною фурнітурою та надійними кріпленнями можна в інтернет-магазині https://www.spalnia.com.ua/ua/product-c … komodi-ua/ де є великий вибір комодів у спальню різного стилю та розмірів. Меблі з доводчиками коштують трохи дорожче, зате шухляди закриваються абсолютно безшумно і не б'ються об каркас. Обов'язково перед покупкою виміряйте вільне місце в кімнаті з урахуванням висунутих ящиків, щоб потім без проблем підходити до меблів.