1

Тема: Пошук сервісу для швидкої перевірки українських компаній

Доброго дня всім учасникам форуму. Підкажіть, будь ласка, який сервіс зараз найзручніше використовувати для швидкої перевірки українських компаній? Мені потрібно знайти інформацію про одну організацію, зокрема перевірити дані за запитом «ат кб приватбанк єдрпоу», але хочеться користуватися не випадковими сайтами, а нормальним перевіреним ресурсом. Раніше рідко займався такими перевірками, тому трохи гублюся серед різних варіантів. Буду вдячний за поради від тих, хто вже користувався подібними сервісами та може поділитися власним досвідом. Хотілося б знайти простий і зрозумілий інструмент, де все можна подивитися швидко.

2

Re: Пошук сервісу для швидкої перевірки українських компаній

Я веду власну бухгалтерську практику у місті Львів і щодня стикаюся з потребою перевіряти партнерів перед підписанням договорів. Коли клієнт надав реквізити для оплати, я одразу звернула увагу на ат кб приватбанк єдрпоу https://edrpou.ubki.ua/ua/14360570  оскільки саме цей код дозволяє однозначно ідентифікувати банківську установу серед тисяч інших юридичних осіб. Перевірка контрагента за кодом ЄДРПОУ — це не формальність, а реальний захист від шахрайських схем і фіктивних підприємств. Завдяки спеціальному онлайн-сервісу я за кілька секунд отримала повну інформацію про статус компанії, її засновників та фінансовий стан. Це заощадило мені години роботи, які раніше витрачалися на пошук даних у державних реєстрах. Тепер я рекомендую таку перевірку всім своїм клієнтам перед укладенням будь-якої угоди. Впевненість у надійності партнера — це запорука спокійного бізнесу. Дякую сучасним технологіям, які роблять українську ділову спільноту прозорішою та безпечнішою.