Тема: Підсумок під AR — де зараз реально взяти нормальну якість?

Хлопці, потрібна порада. Перейшов на AR-ку, і мої старі підсумки від АК взагалі не підходять — магазини бовтаються і випадають при перебіжках. Шукаю нормальний підсумок AR, щоб тримав міцно, але й витягати було зручно. Зараз не в місті, подивитися вживу не можу. Підкажіть, де замовляли останнім часом? Бо варіантів у мережі купа, а брати якесь сміття, що розлізеться через тиждень, не хочеться.

Re: Підсумок під AR — де зараз реально взяти нормальну якість?

Я зіткнувся з тим, що стандартні підсумки взагалі не тримають магазини і вони тупо бовтаються під час бігу. Довго шукав по різних групах у телеграмі та дивився вироби дрібних майстерень, але там або чекати виготовлення місяць, або кріплення здалися зовсім хлипкими. У підсумку вирішив взяти в перевіреному місці і замовив підсумок AR https://prof1group.ua/pidsumok-ar у PROF1Group. Відправили швидко, матеріал дійсно щільний, а MOLLE сидить міцно на розвантаженні і не зсувається. Вже встиг випробувати його в польових умовах, дощ та багно витримав нормально, магазин витягається легко навіть наосліп. Для мене це виявилося справді зручним рішенням.