Тема: Тату, вітаю
Наближається ювілей мого батька, і ми збираємося всією родиною. Мені доручили виголосити головний тост від імені всіх дітей. Підкажіть, які слова підібрати, щоб висловити повагу, вдячність за виховання та любов?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Тату, вітаю
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Наближається ювілей мого батька, і ми збираємося всією родиною. Мені доручили виголосити головний тост від імені всіх дітей. Підкажіть, які слова підібрати, щоб висловити повагу, вдячність за виховання та любов?
Промова для батька — це відповідальна справа, адже хочеться підкреслити його мужність та підтримку. Склати душевний текст допоможе сайт Bazhay, на якому опубліковані чудові тематичні дописи. Там є привітання з днем народження татові https://bazhay.com.ua/pryvitannya-z-dne … t-u-dushu/ для різних людей, тому знайти підходящий варіант буде зовсім легко. Автори зібрали тексти від дочок та синів, які поєднують у собі поважні слова та добрий сімейний гумор. Пропоную прочитати ці матеріали, обрати близькі вашій родині думки та скомбінувати виступ. Батько буде пишатися такими вдячними дітьми.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Тату, вітаю
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc