Тема: витратні матеріали для автомийки

Де саме краще купувати автохімію для автомийки, щоб отримувати якісні професійні засоби для регулярної роботи, мати широкий вибір продукції та не шукати окремого постачальника для кожної позиції?

Re: витратні матеріали для автомийки

Я теж свого часу шукав нормального постачальника автохімії та витратних матеріалів, тому можу поділитися власним досвідом. Особисто користуюся продукцією TED PROFESSIONAL і можу їх рекомендувати. Я не представник компанії, а звичайний клієнт, тож це саме моя особиста думка.

У них досить широкий асортимент для професійного використання: активні піни, очищувачі кузова, засоби для коліс і салону, поліролі, воски, омивачі скла та інша продукція. На мій погляд, їх також варто розглянути тим, кому потрібна професійна автохімія для СТО, адже можна підібрати засоби для різних робочих завдань і комплексного догляду за автомобілем.

Мені подобається, що продукцію можна використовувати не лише для звичайного миття, а й для подальшого очищення та догляду за різними поверхнями. За час використання серйозних нарікань у мене не виникало, тому TED PROFESSIONAL можу спокійно порадити іншим майстрам та власникам автомийок.