Тема: Де купити гідрофобізатор для бетону та як не помилитися з вибором?

Потрібна порада від тих, хто вже мав справу з бетонними конструкціями. Хочу захистити від вологи бетон біля гаража, оскільки він постійно контактує з дощем та снігом. Спочатку думав, що достатньо просто пофарбувати поверхню, але почав читати про гідрофобізатори й тепер розглядаю саме цей варіант. Не можу визначитися, який склад краще взяти і чи є сенс переплачувати за дорожчі засоби. Якщо можете, розкажіть, як вибирали гідрофобізатор для бетону і де купували, щоб потім не довелося все переробляти.

Re: Де купити гідрофобізатор для бетону та як не помилитися з вибором?

Займаюся облаштуванням приватного двору і цього року вирішив серйозніше поставитися до догляду за бетонними поверхнями. У нас досить велика тераса, яка постійно контактує з дощем, снігом та пилом, тому з часом бетон почав виглядати не дуже привабливо. Порадився з майстрами та почав шукати просочення, яке можна було б нанести без залучення великої бригади. Так я натрапив на FOB-F7 у Gidrofob і вирішив спробувати його на частині тераси. Робота виявилася простішою, ніж очікував, а сам засіб не залишив яскравої блискучої плівки. Мені сподобалося, що гідрофобізатор для бетону можна використовувати для захисту від вологи, а поверхня при цьому не втрачає свого природного вигляду. Особливо актуальним для мене є захист у зимовий період, коли бетон постійно проходить цикли замерзання та відтавання. Також звернув увагу на властивість відштовхувати бруд разом із водою, що дуже зручно для відкритої тераси. У Gidrofob знайшов кілька варіантів об'єму, тому зміг підібрати кількість під свою площу. Загалом покупкою задоволений і думаю, що для бетонних конструкцій такий захист значно практичніший, ніж постійно боротися з наслідками вологи.