1

Тема: Какой прокси сервис выбрать?

Коллеги, я к вам за советом. Для работы нужен качественный и надёжный прокси-сервис. Какому из вариантов стоит отдать предпочтение? Вы с какими привыкли работать?

2

Re: Какой прокси сервис выбрать?

Увы не использую их в работе и не могу вам ничего дельного подсказать....

3

lolo4ka пишет:

Коллеги, я к вам за советом. Для работы нужен качественный и надёжный прокси-сервис. Какому из вариантов стоит отдать предпочтение? Вы с какими привыкли работать?

Спешить в этом вопросе действительно не стоит и вы правильно всё делаете, изучая все возможные варианты для себя. Дополнительно точно можете пересмотреть Рейтинг прокси провайдеров , где вся информация по прокси сервисам выложена очень чётко и ясно. После этого вам и выбор будет сделать куда проще

4

Для роботи з мультиаккаунтами в соцмережах мені потрібні були стабільні та швидкі айпішники, які не відлітають у бани при першій же перевірці. Знайомий арбитражник порадив перевірений магазин приватних прокси https://piv.day/uk/ де я і взяв пакет індивідуальних IPv4. З'єднання тримається ідеально, сторінки відкриваються миттєво, а головне — жодних проблем із безпекою профільних даних за весь час використання. Тепер спокійно веду робочі кампанії і не переживаю про раптові блокування, обов'язково продовжуватиму оренду на наступний місяць.

5

Звичайні проксі з прив'язкою лише до країни для цього не підходять — пошукова видача Google всередині однієї країни може суттєво відрізнятися між містами через локальний SEO, карти й регіональну рекламу, а перевірка з IP «десь у країні» дасть усереднений, не завжди точний результат. Тут потрібні саме City проксі — тип, де можна обрати не тільки країну, а й конкретне місто розташування IP-адреси. На Proxy Solutions такий формат покриває, наприклад, Київ, Харків, Дніпро, Одесу окремо, а не Україну загалом https://proxy-solutions.net/ua/services/city-proxies, так само як окремі міста США чи Європи. Кожен IP персональний, з підтримкою HTTP/HTTPS та SOCKS5 і безлімітним трафіком, тож можна тримати паралельно кілька адрес під різні міста й перевіряти видачу локально для кожного з них окремо. Це особливо актуально для бізнесів з фізичною точкою продажу чи послугою, прив'язаною до конкретного населеного пункту, а не до країни в цілому.