Тема: Міжнародні автобусні перевезення з України
Хто нещодавно їздив автобусом з України до Європи? Якого перевізника можете порадити, щоб дорога була комфортною, а бронювання пройшло без проблем?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Міжнародні автобусні перевезення з України
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хто нещодавно їздив автобусом з України до Європи? Якого перевізника можете порадити, щоб дорога була комфортною, а бронювання пройшло без проблем?
Я нещодавно їздила з Transtempo, тому можу поділитися власним досвідом. Якщо цікавлять міжнародні автобусні перевезення з України https://transtempo.ua/ , я б радила переглянути їхні маршрути на сайті. Бронювання у мене пройшло без зайвих складнощів. Сам автобус комфортний, у салоні чисто, водії привітні та уважні. Я залишилася задоволена сервісом і наступного разу теж розглядатиму цього перевізника.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Міжнародні автобусні перевезення з України
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc