1

Тема: Цікавить сучасний дизайн інтер’єру

Давно хочу переробити інтер’єр, але не можу визначитися, чи варто замовляти повний дизайн-проєкт. З одного боку, можна самостійно вибрати стиль, меблі та матеріали, а з іншого — коли починаєш рахувати все разом, виникає купа питань щодо планування, освітлення, розеток, зберігання та поєднання різних фактур. Цікаво, як ви підходили до цього питання і чи є сенс одразу звертатися до професійної команди?

2 (20.09.2026 20:21:03 отредактировано polova)

Re: Цікавить сучасний дизайн інтер’єру

Я б замовляв повноцінний проєкт, особливо якщо приміщення планується серйозно переробляти. Наприклад, подивись на CCG Development . У них робота починається не з вибору декоративних елементів, а з аналізу самого приміщення, його планування та технічних можливостей. Потім розробляється план простору, визначається стиль, створюються 3D-візуалізації, а після погодження готуються робочі креслення із зазначенням розеток, вимикачів, сантехніки, вентиляції та кондиціонування. Також команда допомагає підібрати оздоблювальні матеріали, меблі й обладнання. Для мене це зручніше, ніж збирати всі рішення по одному, тому що в результаті кожен елемент інтер’єру прив’язаний до загальної концепції. А ще CCG Development може здійснювати авторський супровід реалізації, щоб готовий результат відповідав затвердженому проєкту.