За п’ятнадцять місяців служби на передовій я протестував чимало спорядження, але саме плечовий захист https://prof1group.ua/plechoviy-zahist який придбав у магазині PROF1Group, перевершив усі мої сподівання щодо комфорту та надійності. Цей магазин став для нашого підрозділу справжньою знахідкою, адже тут завжди пропонують виключно оригінальне амуніційне обладнання від перевірених світових та вітчизняних брендів. Головна перевага покупки в PROF1Group — це впевненість у відповідності товарів найсуворішим військовим стандартам та балістичним вимогам. Менеджер консультант оперативно допоміг підібрати оптимальний розмір під мій бронежилет, а доставка прийшла буквально за два дні, що надзвичайно критично в наших умовах. Матеріал виявився стійким до стирання, а анатомічна форма дозволяє вільно рухатися під час виконання складних бойових завдань. Окремо хочу відзначити систему знижок для військовослужбовців та надзвичайно ввічливе ставлення персоналу, який справді розуміє потреби бійців. Я щиро рекомендую цей магазин усім побратимам, бо якість броні тут завжди на найвищому рівні.