1 (07.05.2023 11:33:20 отредактировано rombeks)

Тема: Gigabyte RX580 4Gb (Hynix) - артифакти при нагрузці в іграх.

Уcім доброго дня !
Можливо хтось знає та зустрічався з проблемею такого плану.
Інколи буває так, що відеокарта Gigabyte RX580 4Gb видає артифакти та видає помилку драйвера при відеоіграх.
Знизивши чистоту чіпа з 1340 до 1260 та по пам'яті з 7500 до 7000 (пам'ять-Hynix) проблема всеж залишилась, але вже не так часто турбує, але все ж залишилась. В роботі у браузері та перегляді відеороликів на ПК ця проблема не зустрічалась. Бенчмарки (Furmark, Aida64, OCCT-нагрузка на пам'ять) відеокарта проходить без проблем.
Шукав вирішення даної проблеми у інтернеті та по відеороликах та наткнувся на те, що можуть бути проблеми з чіпами пам'яті відеокарти.
Можливо хтось зтикався з такою ж проблемою. Підкажіть будь ласка як мені вирішити цю проблему.

2

Re: Gigabyte RX580 4Gb (Hynix) - артифакти при нагрузці в іграх.

Здравствуйте.
Напряжение питания ядра снижали?

3

Доброго дня ! Ні, не знижував

4

Можливо карта після майнингу, і в ній BIOS з модифікованими таймінгами. Я би радив почати з прошивки біос на орігінал.
https://www.gigabyte.com/ua/Graphics-Ca … rt-dl-bios

5

ні, на карті був оригінальний біос 2017 року. Я зпочатку теж про це подумав, та прошив на ній біос найновіший з цього ж сайту, але все теж саме, нажаль...
Доречі я Вам її вже відправив на ремонт. Писав вчора Вам. Сьогодні відправив) Надіюся невелика якась там поломка, бо що я вже з нею не робив (в межах моїх можливостей) на рахунок тестів...
Надіюсь на Ваш професіоналізм, оскільки бачив ваші ролики на Ютубі по ремонту відеокарт.