Тема: Який краще купити ніж?
Мені потрібно купити ніж у подарунок батькові порадьте, який краще придбати. Він часто ходить на полювання та риболовлю і ніж потрібен саме якісний. Заздалегідь дякую за поради!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Який краще купити ніж?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Мені потрібно купити ніж у подарунок батькові порадьте, який краще придбати. Він часто ходить на полювання та риболовлю і ніж потрібен саме якісний. Заздалегідь дякую за поради!
Послухаю, бо теж шукаю собі добрий ніж для таких же цілей. Поки нічого не можу підібрати відповідного, то ручка незручна, то лезо не таке. Але сподіваюся, що знайду відповідний.
Ніж вибирають за трьома характеристиками - якість сталі, зручна рукоятка та який є механізм відкриття. І, звичайно ж, треба орієнтуватися на свій бюджет. Бо гарний ніж дешево коштувати не може.
А купити ножі тут https://veliki.com.ua/ua/dir_nozhi.htm раджу, подивиться самі який файні є у каталозі цього магазину. Для полювання та туристичних походів може вам підійде Ніж Boker Magnum Balisong Al з товщиною клинка 2.9 мм, з маркою сталі 440А, рукоятка алюміній. Звісно виробник Китай, але це якість. В мене такий ніж і їм точно зручно користуватись.
Ніж вибирають за трьома характеристиками - якість сталі, зручна рукоятка та який є механізм відкриття. І, звичайно ж, треба орієнтуватися на свій бюджет. Бо гарний ніж дешево коштувати не може.
А купити ножі тут veliki.com.ua/ua/dir_nozhi.htm раджу, подивиться самі який файні є у каталозі цього магазину. Для полювання та туристичних походів може вам підійде Ніж Boker Magnum Balisong Al з товщиною клинка 2.9 мм, з маркою сталі 440А, рукоятка алюміній. Звісно виробник Китай, але це якість. В мене такий ніж і їм точно зручно користуватись.
Подивилася такий ніж, мабуть придбаю саме Boker Magnum Balisong Al у подарунок. Щось таке подібне в нього і було як я пам'ятаю. Опис цієї моделі мені сподобався, гарний та сучасній ніж - немає сумніву.
Когда я выбирал тактический нож, в первую очередь обратил внимание на марку и производителя. Хотелось купить нож от известного и проверенного бренда. А уже потом смотрел на характеристики и цену. В итоге решил купить нож тактический https://killa.com.ua/katalog/snaryazhen … ki/nozhi1/ в магазине Килла, по этому военторгу хорошие отзывы в Сети.
Ми для ресторану купували ножі виключно зі сталі, причому німецького виробника, тому що вони насправді набагато кращі. А зараз ось на холодильні вітрини настільні https://np.com.ua/product-category/holo … -nastilni/ дивлюся - тут вибір досить великий і можна легко підібрати хорошу вітрину.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Який краще купити ніж?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc