Тема: Вибір процесора
Привіт всім! У мене днями згорів процесор, і тепер можна сказати терміново, потрібно купити новий. Хто в них розуміється, порадьте хороший і не дуже дорогий процесор, і інтернет-магазин, в якому його можна купити.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Вибір процесора
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт всім! У мене днями згорів процесор, і тепер можна сказати терміново, потрібно купити новий. Хто в них розуміється, порадьте хороший і не дуже дорогий процесор, і інтернет-магазин, в якому його можна купити.
Розумію тебе, сам недавно змінював собі процесор, у мене через спеку він просто не витримав. Якщо хочеш, можу підказати магазин, у якому його купував, там є з чого вибрати, і ціни дуже хороші.
Я зовсім не розуміюся на процесорах та інших комплектуючих до комп'ютера, тому шукаю поради на форумі. Скажи, будь ласка, який саме у тебе процесор, і залиш посилання на магазин, в якому його можна купити.
Собі я придбав https://telemart.ua/ua/processor/ процесор AMD Ryzen 5 5600X разом із охолодженням Be Quiet! Pure Rock 2 FX і хочу поділитись своєю думкою. Цей процесор вразив мене своєю продуктивністю. З частотою 3.7 ГГц (4.6 ГГц в режимі Turbo) та 32 МБ кеш-пам'яті він справляється з будь-якими завданнями. Ігри та багатозадачність йдуть на "ура".
Система охолодження Be Quiet! Pure Rock 2 FX також виправдала очікування. Тиха робота та ефективне охолодження підтримують температуру процесора на оптимальному рівні навіть під час інтенсивної роботи. Покупка в інтернет-магазині Telemart виявилася успішною – оперативна доставка та якісна упаковка. Загалом, я задоволений своїм вибором і впевнений, що цей процесор та система охолодження будуть служити мені довго та надійно.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Вибір процесора
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc