Тема: Де можна дізнатися умови?
Хочу взяти в оренду сервер, це потрібно для моєї компанії, підкажіть де я можу дізнатися більш детальні умови і тарифи на таку послугу? Мені бажно почути думку тих хто вже мав такий досвід.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Де можна дізнатися умови?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хочу взяти в оренду сервер, це потрібно для моєї компанії, підкажіть де я можу дізнатися більш детальні умови і тарифи на таку послугу? Мені бажно почути думку тих хто вже мав такий досвід.
Звісно, ви можете дізнатися більше про умови та тарифи оренди серверів, звернувшись до провайдерів хостингу та облаштування серверів. Рекомендую переглянути веб-сайти провайдерів і зв'язатися з ними напряму для отримання детальної інформації. Якщо хочете можу дати особисту рекомендацію це компанія Sok-IT моя фірма працює з ними вже понад 5 років. Можете почитати про них відгуки і подивитися що саме вони пропонують, але можу сказати точно вони одні з найкращих.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Де можна дізнатися умови?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc