Тема: ASUS GTX 670: заміна чіпа чи реболл
Добрий день!
Товариші, маєте донора на заміну відеочіпа для GTX 670? Рік тому відеокарту вже здавав у сервіс hddhelp.com.ua, діагностика виявила відвал кількох кульок припою між платою і підкладкою кристала, зробили якісний реболл рідного чіпа на паяльній станції. Відеокарта пропрацювала рік і два місяці і от вчора знову відвал чіпа, артефакти в біосі, у віндовсі роздільна здатність 800х600, а в диспетчері код 43.
Все, як і минулого разу. Не знаю, чого так.. за температурним режимом постійно стежив, поставив збоку ще додаткове охолодження із двох 120ок, карта більше 67С не грілася навіть в навантаженні. Шкода мені старушку.. для моїх потреб (танчики, фільми, веб-серфінг) її цілком вистачає, 6300грн на GTX1050Ti в мене зараз нема, 8000грн на GTX1063 тим паче. Поки нашкребу... Хоч бери затичку GT710 для серфінгу і фільмів.. але навіть найдешевша затичка зараз 1200грн.
Маєте можливість замінити чіп? Вдруге робити реболл очевидно нема сенсу.. хоча, якби він мені дав ще рік відстрочки за розумну ціну, то може й теж варіант.. РЯТУЙТЕ!)