Тема: Ромовий напій
Доброго дня всім! Хочу собі на свій День народження придбати смачний ромовий напій, але не знаю який краще обрати. Порадьте мені варіанти, та інтернет-магазин, в якому такий напій можна вигідно купити.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Ромовий напій
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Доброго дня всім! Хочу собі на свій День народження придбати смачний ромовий напій, але не знаю який краще обрати. Порадьте мені варіанти, та інтернет-магазин, в якому такий напій можна вигідно купити.
Я пробував ром і ромовий напій, другий варіант мені подобається краще. Від себе якщо хочеш можу порадити досить не поганий онлайн магазин, в якому сам багато разів купував напій на основі рома, і був дуже задоволений смаком і ціною.
Я чомусь думаю що ром для мене занадто міцний, а от напій на його основі в самий раз. Тому дуже цікаво, який саме напій на основі рома полюбляєш ти? І ще не забудь залишити мені посилання на онлайн магазин, де його купуєш.
Є чимало напоїв на основі рома, але самий улюблений для мене, це напій на основі рому Lamb's Spiced, 30%, 0,7 л https://maudau.com.ua/category/rom/product_brand=lamb-s який вже не вперше купую в інтернет-магазині Maudau. Напій ідеально підходить для пиття у чистому вигляді або з льодом.
Також чудово розкривається та поєднується з колою та у складі різних коктейлів. У них величезний асортимент таких напоїв тому тобі буде з чого обирати та ціни приємно здивують, адже у них досить часто круті знижки.
Я в чистом виде такой напиток навряд ли буду пить.... Слишком крепкий. А вот добавлять его в кофе - совсем другой вкус получается! И я такое практикую делать время от времени. Есть мой любимый молотый кофе Movenpick Der Himmlische https://coffeeok.com.ua/product/kofe-mo … -500g.html в который и добавляю иногда или ром, или коньяк. Вкусовее сочетание получается просто великолепное! Всем советую так пробовать. Само кофе я практикую в интернете заказывать через "Кофеек", очень импонирует мне этот магазин интересным и широким ассортиментом
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Ромовий напій
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc