Тема: Квартира в новому домі

Хочу послухати ваші поради як обрати квартиру. От тільки мені цікаво що краще новий будинок чи все ж не чекати і купити вже сьогодні, але в старому?

2

Re: Квартира в новому домі

alexomask9 пишет:

Хочу послухати ваші поради як обрати квартиру. От тільки мені цікаво що краще новий будинок чи все ж не чекати і купити вже сьогодні, але в старому?

Не шкодую ні хвилини що ми вклали гроші в новобудову на перших етапах будівництва. Перше то звісно ціна, зараз така квартира, мабуть, в 3, а то і 4 рази дорожче. Якість будівництва, все нове, всередині тепло, все красиве, багато простору, розумне планування. Дуже подобається. Ви просто порівняйте і тоді буде простіше зробити вибір. Раджу вам розглянути ЖК Оптимісто. Про комплекс https://optimisto.com.ua/about/ читаємо тут.

3

Ви тільки на район дивіться, бо зараз пріоритети дуже змінилися. Подивіться тут новини київської нерухомості https://axis.kiev.ua/ та самі зрозумієте про що я говорю.

4 (29.02.2024 18:45:33 отредактировано osazonov)

alexomask9 пишет:

Нужно все обдумать хорошо.

5

И в любом случае ремонт придется делать, потому что в готовом купленном жилье всегда хочется что-то изменить. А про сырую постройку и говорить нечего. Я в своей купленной вторичке полностью потолки менял, устанавливал фиброцементные панели Aquafire . С потолками уже вопрос решенный, но основной работы еще много.

6

Мне тоже нужно в доме делать ремонт. А тут и правда приятные цены.

7

Колеги, а вам нотаріус допомагав квартиру переоформлювати?

8

lolo4ka пишет:

Колеги, а вам нотаріус допомагав квартиру переоформлювати?

Звичайно що так! Усе, що пов'язане з переоформленням нерухомості потребує нотаріального завірення і це факт. Ви цю процедуру точно ніяк не зможете обійти. Ми, коли купували квартиру в Києві, так само звертались до нотаріуса, що біля метро Університет https://kievnotarius.com/ має офіс. Дуже добре він все відпрацював, оперативно підготував всі необхідні документи. Мені сподобалось таке професійне обслуговування.

9

Ми робили також після придбання квартири ремонт - це досить складна справа. Скажу, що в питаннях електрики зволікати не варто, тут треба робити все одразу якісно, аби потім не було проблем. Ми для більш надійного монтажу вирішили купити розподільчі коробки для кабелю https://ital-tecno.com.ua/korobki-rozpodilychi/ вони до речі, є максимально різні, навіть із можливістю захисту від вологи та опадів, а також внутрішні. Брали через магазин, що за посиланням, то ж кому актуально буде, раджу звернути на них увагу.

10

Вы знаете, что-то меня паника накрывает. Думаю о покупке квартиры за границей.

11

А может и правильно думаете. Я тоже собираюсь купить недвижимость в Турции и смотрю предложения на сайте Hayat Estate. Тут много вариантов и легко подобрать жилье на предполагаемый бюджет. Узнать  подробности рекомендую лично. Возможна покупка недвижимости также в других странах за границей.

12

milana пишет:

Ідея класна. А де б саме ви хотіли купити квартиру?

13

guddvinn пишет:
milana пишет:

Ідея класна. А де б саме ви хотіли купити квартиру?

Меня по своей красоте и выгодному географическому расположению привлекает Кипр. Там многие наши граждане сейчас покупают себе недвижимость и подобная покупка сулит много перспектив и возможностей. Так что наверное именно эту страну я бы для себя поставила на первое место

14

В наше время покупка дилья это отличный вариант инвестиций, мы вот себе присмотрели квартиру заграницей, пересмотрев варианты, подобрали недвижимость в Турции, кватрита с хорошей планировкой, в главное район элитный