Тема: Квартира в Ірпені
Хочемо купити квартиру в Ірпені, підкажіть де можна переглянути актуальні пропозиції від забудовників?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Квартира в Ірпені
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хочемо купити квартиру в Ірпені, підкажіть де можна переглянути актуальні пропозиції від забудовників?
Можу Вам порадити переглянути житло від девелопера Синергія, вони займаються будівництвом будинків та продають квартири в Ірпені https://synergy-bud.com.ua/ Всі їх житлові комплекси відповідають сучасним досягненням архітектури, в безпосередній близькості є супермаркети, навчальні заклади, дитячі садки, аптеки, фітнес-центри, кав'ярні, ресторани і багато іншого.
А япланую замовити будівницво власного будинку. Також вивчаю пропозиції.
Я не хочу купувати квартиру, потрібен затишний приватний будинок. Переглядав, що пропонують українські компанії будівельні, від «СIП АТЛАС» www.sipatlas.com.ua будинки за СІП технологією зацікавили. У них є багато проєктів, будують будинки різного призначення. Може вас також такий варіант зацікавить? Дивіться та обирайте з готових рішень, або тут можна замовити індивідуальне будівництво.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Квартира в Ірпені
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc