Тема: Школи Києва
Підкажіть де можна знайти інформацію про працюючі школи Києва?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Школи Києва
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Підкажіть де можна знайти інформацію про працюючі школи Києва?
У Києві знаю працює школа №276 Де вона знаходиться та умови вступу до неї розписані на сайті SchoolHub. Тут також Ви знайдете інформацію про всі навчальні заклади міста та області. Всі дані актуальні та перевірені.
Друзья, а что можете по детским садам сказать? Хочется конечно в частный, но цен я не видел таких, которые бы меня устроили. Так что думаю о том, чтоб отдать ребенка в государственный. Понимаю конечно, что сейчас нам еще рано об этом думать, потому что ребенок по сути еще только подгузники Huggies Elite Soft 4 https://pampik.com/category/podguzniki- … t-4-razmer носит и только через год можно будет отдавать в садик, но мне почему-то кажется, что задуматься об этом стоит уже, чтоб можно было потом без особых проблем устроиться. В государственные садики ведь очередь, верно?
А хто може порадити в Одесі хорошу автошколу?
А хто може порадити в Одесі хорошу автошколу?
Я б порадив звернутися до автошколи "Pegas" https://pegas.od.ua/uk/ Вони відзначаються високою професійністю та індивідуальним підходом до кожного студента. У них досвідчені й терплячі інструктори, які допоможуть вам вивчити всі нюанси водіння без стресу та напруги. Я сам проходив навчання в цій автошколі та залишився задоволений як якістю навчання, так і сервісом. Так що, зважайте на цей варіант, якщо вам потрібно здати водійські права в Одесі.
Привіт! Доньці 3 роки, вона дуже прив’язана до дому і нові місця даються їй непросто. Думаю про приватний садок у Києві, але боюся різкої адаптації та сліз. Хочеться, щоб до дитини ставились по-людськи, без тиску, і щоб вона не просто «пересиджувала» день, а чимось цікавилась.
Привіт! Доньці 3 роки, вона дуже прив’язана до дому і нові місця даються їй непросто. Думаю про приватний садок у Києві, але боюся різкої адаптації та сліз. Хочеться, щоб до дитини ставились по-людськи, без тиску, і щоб вона не просто «пересиджувала» день, а чимось цікавилась.
Я колись задавала таке саме питання, бо в мене була та сама ситуація. У підсумку ми обрали Tiny Hugs, і тут https://tinyhugs.com.ua/ все пішло значно спокійніше, ніж я уявляла. Дитину не змушують одразу «жити за розкладом», а дають час освоїтись і відчути себе впевнено. Моя донька перші дні просто дивилась, що відбувається, а потім сама втягнулась у процес. Там багато ігор, руху, творчості, англійська теж подається легко, без напруги. Найважливіше — вона зараз іде туди без страху, і я бачу, що їй там реально комфортно, а не просто звикла.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Школи Києва
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc