Тема: Програма автоматизації

Вирішив нарешті взятися за оптимізацію роботи моєї ветклініки. Ринок пропонує чимало варіантів програм для автоматизації, але хочеться обрати не просто функціональний, а й зручний у використанні продукт. Мені важливо, щоб система була інтуїтивно зрозумілою для моїх співробітників і допомагала, а не ускладнювала їхню роботу.

2

Re: Програма автоматизації

Ваше прагнення до автоматизації процесів у ветеринарній клініці – це крок у правильному напрямку, адже сучасні технології можуть значно спростити наше професійне життя та підвищити якість обслуговування наших клієнтів. Особисто я хотіла б порекомендувати вам платформу enote.vet - це дуже зручна та функціональна програма автоматизації для ветклінік і аптек https://enote.vet/ . Цей сервіс допомагає не лише з плануванням прийомів та управлінням записами клієнтів, але й з обліком медикаментів, фінансовою звітністю та навіть маркетинговими кампаніями. Що мені особливо подобається, так це прості налаштування та можливість доступу до системи з будь-якого пристрою, що має підключення до інтернету.

3

Re: Програма автоматизації

А мене цікавить програма для автоматизації спортивного клубу. Де таке можна знайти?