Тема: Порше
Вітаю. Може є тут власники Порше? Скажіть, яку модель обрали та чи ви задоволені своїм вибором. У скільки вам обходиться обслуговування?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Порше
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Вітаю. Може є тут власники Порше? Скажіть, яку модель обрали та чи ви задоволені своїм вибором. У скільки вам обходиться обслуговування?
Я думаю, що вартість обслуговування залежить не лише від марки та моделі авто.
Дивлюсь нові моделі 911 GT3 https://dealer.porsche.com/ua/kyivairpo … es/911-GT3 , дуже загорівся покупкою. Машини дорогі, думаю, що й ремонт буде коштувати недешево. Але новій машині ремонт буде необхідний не скоро, при умові, що не станеться форс-мажору. Я водій уважний, якщо куплю, буду шанувати. В ралі участі не братиму, хоча швидкість люблю. На трасі можна буде й розігнатися, а по місту в межах дозволеного правилами дорожнього руху.
SAT є лідером на ринку перевезень в Україні, пропонуючи надійні та ефективні транспортні рішення. Ціни на вантажні перевезення в Хмельницькому, Хмельницькій області https://www.sat.ua/tariffs/khmelnytskyi … ka-oblast/ та по всій Україні відповідають конкурентним стандартам та дотримуються індивідуальних потреб клієнтів.
Я дуже хотів би спробувати покататися на такій машині, але купити її не можу собі дозволити. Хоча, мрія може здійснитись, тому що є оренда автомобіля race.net.ua і тут різні марки. Мені здається, що оренда авто - це найкраще, що можна придумати, тому що так кожен має можливість покататися на машинці своєї мрії.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Порше
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc