Тема: Хто їздить на авто за кордон?
Хто їздить на авто за кордон? Де ви купуєте зелену карту? Скільки вона вам обходиться?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Хто їздить на авто за кордон?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хто їздить на авто за кордон? Де ви купуєте зелену карту? Скільки вона вам обходиться?
Зазвичай купую в страховій компанії яка розташована неподалік від мене, вони вже багато років працюють і завжди виплачують якщо щось трапляється. Скільки коштує Зелена картка для закордону у 2024 році? можете прочитати в статті де все гарно пояснили. Тому тут треба знати ваш термін поїздки.
А який у вас автомобіль? Собі хочу придбати. Мрію про спортивну машину.
Мрію про спортивну машину, а саме про Порше. Всі моделі варті уваги, адже це надійні та сучасно оснащені авто, але мені найбільше сподобалась модель 911 S/T https://dealer.porsche.com/ua/kyivairpo … es/911-S-T . Тут в мене нема зауважень ні до дизайну, ні до технічних можливостей. Стильна та надійна спортивна машина. Треба буде записатися на тест-драйв, купувати планую тільки в офіційного дилера.
А я ищу авто на прокат для поездок в пределах Украины.
Вы можете в компании SevenCars арендовать машину в Киеве https://7cars.com.ua/ для поездок по Украине и даже за границу, но нужно об этом заранее договариваться. Есть страны, куда поехать нельзя. На сайте можете ознакомиться с условиями и подобрать для себя подходящий автомобиль из автопарка. А также получить консультацию по всем интересующим вопросам.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Хто їздить на авто за кордон?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc