1

Тема: Допоможіть очистити динамік телефона!

Привіт, хлопці! Чи має хтось досвід у очищенні динаміка на iPhone? Я помітив, що звук став дуже тихим і припускаю, що причина в забрудненні. Буду вдячний за детальний опис процесу очищення і ваші поради, що і як краще робити.

2

Re: Допоможіть очистити динамік телефона!

Ну, я сам таке ніколи не робив, але чув, що можна спробувати акуратно протерти динамік ватною паличкою, змоченою у спирті. Треба бути дуже обережним, щоб не зашкодити. А може краще звернутися до спеціаліста?

3

Скажу чесно, не знаю точних методів, але можливо використання пилососа на низькій потужності допоможе видалити бруд із динаміка. Також думаю, що можна промити місце динаміка м'яким розчином, але це треба робити дуже акуратно.

4

xtrance1991 пишет:

Скажу чесно, не знаю точних методів, але можливо використання пилососа на низькій потужності допоможе видалити бруд із динаміка. Також думаю, що можна промити місце динаміка м'яким розчином, але це треба робити дуже акуратно.

Доброго дня друзі, купуючи вживаний iPhone, я хотів бути впевненим у його автентичності. На сайті Фокстрот https://blog.foxtrot.com.ua/mobilna-ele … porad.html в їхньому блозі я знайшов статтю про перевірку оригінальності iPhone, яка навчила мене використовувати серійний номер для перевірки на офіційному сайті Apple.
А також як розпізнати фальшивий продукт за зовнішніми характеристиками та інтерфейсом системи. Ця інформація допомогла мені уникнути покупки підробки.