Тема: Образование в ИТ
Как можно быстро и удаленно получить ИТ образование? Сколько минимально нужно учиться?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Образование в ИТ
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Как можно быстро и удаленно получить ИТ образование? Сколько минимально нужно учиться?
Смотря какую профессию вы хотите получить. Но на программиста учиться долго.
Посмотрите курсы в школе Foxminded. Тут есть много курсов на выбор и обучение может занимать разный период времени. Это будет также зависеть от вашего темпа. Я хочу для начала изучать C# с нуля , но это базовый курс для начинающих. Буду продолжать обучение столько, сколько понадобится, чтобы знать все необходимое для работы.
Подниму тему и задам вопрос, какой меня волнует. Скажите, какие еще можно курсы рассматривать человеку без опыта?
Перейдите на сайт Кадры делового мира, тут можно выбрать курсы программирования. Я собираюсь изучать язык Пайтон. Этот учебный центр находится в Николаеве, но можно учиться удаленно. За онлайн обучение предлагают хорошую скидку. Узнайте здесь и выбирайте курс, который вам было бы интересно изучать.
Вражена якістю навчання в www.vinogradov.education ! Курс із таргетованої реклами перевершив мої очікування: все пояснюється чітко, з прикладами, а матеріали підходять як для початківців, так і для тих, хто вже має базові знання. Під час навчання я отримала відповіді на всі питання та багато практичних інструментів для роботи. Тепер з легкістю аналізую аудиторії, оптимізую кампанії та відчуваю себе впевнено в таргетингу!
Замовив курсову роботу у Writer Works, і був приємно здивований якістю. Роботу прийняли без жодних правок. Виконали швидко та професійно
Розпочати краще з кібербезпеки для дітей https://go-mother.com/course/cyber-security-hacking/ . Цей курс дав моєму синові базові, але дуже важливі знання про безпеку в інтернеті. Його навчили розпізнавати шахрайські сайти, створювати надійні паролі, поводитися обережно у соцмережах та уникати кіберзагроз. Все подається у формі гри, що захоплює дитину та водночас формує уважність і критичне мислення. Після цього курсу ми вже з більшою впевненістю дозволяємо йому користуватися мережею. Це чудова основа, з якої варто почати знайомство з цифровим світом.
Я працювала у сфері контенту більше 5 років — вела соцмережі, працювала з дизайнерами, створювала плани для брендів. Але з часом захотілось вести щось цікавіше, ніж чергові пости про знижки чи акції. І саме тоді я натрапила на позицію SMM-менеджера в компанії visual360-studio . Вони створюють 3D персонажів для ігор, мультфільмів, візуалізують ідеї замовників у дуже ефектному форматі. Уявіть: ти робиш контент не про чергову акцію в інтернет-магазині, а про нових героїв для відеоігор! Команда допомагає з візуалами, є дизайнерська підтримка, плюс багато матеріалів із бекстейджу. Робота візуальна, динамічна, а ще — нарешті аудиторія, яка не просто “лайкає”, а реально обговорює. Якщо шукаєте не просто SMM-роботу, а можливість творити контент для креативної індустрії — дуже рекомендую глянути на вакансії visual360-studio https://www.visual360-studio.com.ua/page-vacancies/. Я знайшла там свою нішу.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Образование в ИТ
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc