Тема: Яка компанія займається доставкою з магазинів масс маркету США?

Хто знає, яка компанія займається доставкою товарів з американських масс-маркетів в Україну? Хочу замовити кілька речей з США, але не знаю, до кого звернутися. Чув, що є багато компаній, але які з них дійсно надійні?

2

Re: Яка компанія займається доставкою з магазинів масс маркету США?

Рік тому теж стояла перед такою проблемою. Є кілька популярних компаній, які займаються доставкою з США до України. Наприклад, Meest та Nova Poshta International. Вони обіцяють швидку доставку та пропонують різні варіанти для відстеження посилок. Можливо, це вам допоможе.

Чув про ці компанії, але є сумніви щодо їхньої надійності та вартості. Хтось користувався їхніми послугами особисто? Чи все проходило гладко? Особливо цікавить, чи немає якихось прихованих платежів або проблем з митницею. Був би вдячний за відгуки з особистого досвіду!

spiridonovsasa731 пишет:

Чув про ці компанії, але є сумніви щодо їхньої надійності та вартості. Хтось користувався їхніми послугами особисто? Чи все проходило гладко? Особливо цікавить, чи немає якихось прихованих платежів або проблем з митницею. Був би вдячний за відгуки з особистого досвіду!

Останнім часом користуюся послугами компанії Vector-USA. Вони спеціалізуються на доставці товарів з магазинів масс-маркету США https://www.vector-usa.biz/ua/blog/najp … ya-batkiv/ дуже зручний сервіс і приємні ціни. В них є ціла стаття про їхні послуги і останні новини, наприклад про найпопулярніші іграшки 2024 повний гід для батьків.

Vector-USA працює в цій галузі вже багато років, і я особисто жодного разу не мав проблем з доставкою. Вони пропонують зручну систему відстеження посилок, а також інформують про всі етапи доставки. Ще один плюс – відсутність прихованих платежів. Замовляв у них різні речі: від одягу до електроніки, і все приходило вчасно і без пошкоджень.

https://i.postimg.cc/Ls5gSYzg/image.png

5

В свою очередь хочу сказать, что доставка из Гонконга в Украину – востребованная услуга для бизнеса, связанного с электроникой, одеждой и другими товарами. Sea Way предлагает эффективные логистические решения, включая авиаперевозки, морские контейнерные перевозки и карго-доставку с полным таможенным оформлением. Оптимизированные маршруты и надежные партнеры позволяют минимизировать сроки доставки и избежать задержек на таможне, обеспечивая выгодные условия для клиентов.

6

spiridonovsasa731 пишет:

Хто знає, яка компанія займається доставкою товарів з американських масс-маркетів в Україну? Хочу замовити кілька речей з США, але не знаю, до кого звернутися. Чув, що є багато компаній, але які з них дійсно надійні?

Недавно заказывал одежду из Америки через сервис Meest Shopping, и  мне понравилась доставка с Tommy Hilfiger USA Заказ оформил на официальном сайте бренда, и выбрал опцию доставки через Meest. Уже на следующий день мне пришло уведомление о том, что посылка отправлена. Что меня по-настоящему впечатлило, так это скорость доставки — всего через 10 дней я получил свои товары. Все вещи были в идеальном состоянии, с яркими, четкими ярлыками и без повреждений. Особо отмечу удобство отслеживания посылки на всех этапах: начиная от отправки и заканчивая доставкой прямо домой. Весь процесс был прозрачным, и не возникло никаких неприятных сюрпризов. Очень доволен качеством и сервисом, точно буду заказывать еще.