Тема: Як дізнатися розмір пальця для каблучки?

Ого, як дізнатися розмір пальця для каблучки? Мені вже давно хочеться придбати подарунок для коханої, але я абсолютно не знаю, як правильно виміряти розмір її пальця. Може, хтось має досвід у цьому питанні і може підказати?

2

Re: Як дізнатися розмір пальця для каблучки?

Дізнатися розмір пальця для каблучки досить просто. Вам знадобиться нитка або тонка стрічка, лінійка та ручка. Оберіть палець, на якому ваша кохана зазвичай носить каблучки. Обмотайте навколо нього нитку або стрічку так, щоб вона була зручною, але не стягувала палець занадто сильно. Потім маркером позначте те місце, де нитка перетинається. Виміряйте відстань від початку стрічки до місця позначення. Це і буде обхват пальця, який потрібно перевести у розмір каблучки за допомогою спеціальної таблиці.

3

Дякую за відповідь! А куди можна звернутися, щоб обрати та придбати каблучку, враховуючи отриманий розмір пальця? Є якісь рекомендації або магазини, де працюють фахівці, які допоможуть підібрати ідеальну модель?

4

Щодо придбання каблучки, я раджу звернутися до магазину "Срібна Україна". Вони мають великий вибір якісних і стильних виробів з срібла та дорогоцінних каменів. Також на їхньому сайті ви зможете знайти корисні поради щодо вибору та вимірювання розміру каблучки в домашніх умовах https://sribnakraina.ua/ua/kak-uznat-ra … iyakh.html . Зверніться за консультацією до їхніх фахівців, і вони з радістю допоможуть вам зробити правильний вибір. Бажаю успіху!

5

Я тому каблучки і не купую бо їх реально важко обирати

6

guddvinn пишет:

Я тому каблучки і не купую бо їх реально важко обирати

Да...есть такой момент и вам, мужчинам, в этом плане реально очень сложно. Но выход ведь тоже есть! Не обязательно любимой супруге или девушке дарить именно кольцо. Можно сделать выбор в сторону цепочки, браслета или красивого кулона. Последние вообще в шикарнейшем ассортименте представлены в интернете https://goldmart.ua/ru/catalog/pendant . Выбрать можно любого дизайна, стиля и тематики  ине переживать, что он по размеру не подойдёт))

7

Цікава інформація. Але я свій розмір знаю)

8

Дякую за поради щодо визначення розміру, бо для мене це актуальна тема. Якраз дивлюсь каблучки з дiамантом , хочу своїй дівчині замовити. Обережно визначу, який у неї розмір пальчика та замовлю в Діаманті адресне доставлення. Думаю, що такий сюрприз для неї буде приємним та несподіваним.