Тема: Де дізнатись про ЕКЗ якщо перев'язані фаллопієві труби?

Вітаю всіх! У мене питання щодо екстракорпорального запліднення (ЕКЗ). Дружина колись перев’язала фаллопієві труби, але зараз ми розглядаємо можливість мати ще одну дитину. Хтось знає, чи можливе ЕКЗ в такому випадку? Може, хто-небудь стикався з подібною ситуацією або має інформацію про це? Буду вдячний за будь-які поради та особистий досвід.

2

Re: Де дізнатись про ЕКЗ якщо перев'язані фаллопієві труби?

Моя дружина також колись мала перев'язку труб, і ми звернулися до клініки для ЕКЗ. Нам сказали, що це цілком можливо, оскільки при ЕКЗ яйцеклітина запліднюється поза тілом і потім переноситься в матку. Рекомендую проконсультуватися з вашим лікарем, щоб отримати точнішу інформацію.

3

У моєї сестри була аналогічна ситуація, і вони успішно провели ЕКЗ. Головне знайти хорошу клініку з досвідом у подібних випадках. Вони можуть детально пояснити всі етапи процесу і підказати, як підготуватися.

4

xtrance1991 пишет:

У моєї сестри була аналогічна ситуація, і вони успішно провели ЕКЗ. Головне знайти хорошу клініку з досвідом у подібних випадках. Вони можуть детально пояснити всі етапи процесу і підказати, як підготуватися.

Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом, який може бути корисним для тих, хто шукає інформацію про ЕКЗ, якщо перев'язані фаллопієві труби.
Нещодавно я сам опинився в такій ситуації і довго шукав відповідну інформацію. Випадково натрапив на один сайт https://uamedtours.com.ua/blog/article/ … jevi-trubi який став для мене справжнім порятунком. Там знайшов багато корисних статей і порад від лікарів та людей, які вже пройшли через це.
Все чітко пояснено, багато відповідей на питання, які мене турбували. Якщо ви теж шукаєте надійне джерело інформації з цього питання, дуже рекомендую цей сайт – допоможе розібратися і знайти правильний шлях.