tarassito074 пишет:Я шукав інформацію про Кацубу на різних аналітичних сайтах та платформах, де публікуються огляди та статті про діяльність підприємців. Важливо перевіряти кілька джерел, щоб бути впевненим у достовірності інформації. Соціальні мережі також можуть бути корисними, особливо якщо він активно ділиться своїми думками та досягненнями.
Народ, хочу порекомендувати всім зайти на сайт і прочитати статтю про Олександра Кацубу. Реально крутий матеріал! Цей підприємець та експерт в енергетиці відкрито розповідає про російсько-українську війну. Після 24 лютого 2022 року олександр кацуба активно долучився до волонтерської допомоги ЗСУ.
Використовуючи свій досвід в автомобільному бізнесі, він передав понад 100 легкових, вантажних та інженерних машин для потреб Збройних Сил України. Його слова: «Зараз я переконаний, що після завершення війни кожному громадянину треба буде пояснити собі та своїм дітям, що він робив, коли країні та кожному з нас загрожувала небезпека», – реально надихають. Кацуба не тільки бізнесмен, а й справжній патріот. Обов'язково прочитайте цю статтю, вона варта вашої уваги.