Ще кілька років тому косметика для мене була просто набором баночок на полиці. Я купувала засоби за принципом «подруги радили» або «було зі знижкою», не замислюючись, як вони працюють разом і чи підходять саме моїй шкірі. Результат був відповідний: короткочасний ефект і постійне відчуття, що чогось бракує.
Зміни почалися, коли я вперше спробувала корейські засоби. Мене здивував підхід до догляду — без агресивних рішень, зате з акцентом на регулярність, зволоження та підтримку природного балансу шкіри. Я почала уважніше читати склад, звертати увагу на текстури й поступово формувати власну рутину. Через кілька місяців шкіра стала рівнішою, зникло відчуття стягнутості, а макіяж ліг значно краще.
З часом інтерес переріс у бажання розуміти, чому саме ці продукти працюють і як змінюються тенденції. Хотілося не просто купувати новинки, а усвідомлено обирати те, що буде актуальним і корисним у довгостроковій перспективі. У пошуках аналітики я натрапила на матеріал, який чітко пояснює, чому корейська косметика й надалі залишається лідером і які підходи формують ринок у найближчі роки.
Для тих, хто також цікавиться розвитком б’юті-сфери, раджу звернути увагу на цей огляд - https://todayinukraine.com.ua/koreyska- … 026-rotsi/. Він допоміг мені краще зорієнтуватися в трендах і впевненіше підходити до вибору косметики для щоденного догляду.