26081988 пишет:Хочу купити собі новий ігровий ноутбук, але не можу визначитися, де його краще шукати. Хтось уже має досвід покупки подібної техніки в Україні? Цікавлять як відгуки про різні магазини, так і сам процес покупки: де краще замовляти, як швидко доставляють, які є гарантії, чи можна повернути в разі чого? Був би вдячний за будь-які поради або особистий досвід у цій темі.
Нещодавно здійснив покупку ноутбука HP в інтернет-магазині https://dkt.ua/noutbuki-hp/ Тож хочу висловити свою вдячність за якісний сервіс. Перед тим, як зробити замовлення, отримав вичерпну консультацію від менеджера, що допомогло зробити правильний вибір моделі, яка відповідала всім моїм вимогам. Доставка була дуже швидкою, ноутбук прибув добре запакованим, без жодних пошкоджень. Товар відповідав усім заявленим характеристикам на сайті. Що приємно, гарантія та супутні документи були акуратно вкладені. Відзначу також зручну систему оплати, що зробило процес покупки ще простішим. Рекомендую DKT.ua всім, хто шукає надійний магазин техніки.