1

Тема: Вытяжка на кухню

Здравствуйте!

Подскажите, пожалуйста, компании в Киеве, которые занимаются профессиональным монтажом вытяжек для кухни. Необходима качественная установка, так как важна правильная работа вентиляции. Также буду признательна  за советы по выбору вытяжки. На что стоит обратить внимание при покупке (мощность, типы фильтров, шум и т.д.)? Хотелось бы что-то надёжное и производительное для средней по размеру кухни.

И, конечно, интересует примерная стоимость самой вытяжки и её установки в Киеве. Заранее спасибо за рекомендации!

2 (18.10.2024 15:00:19 отредактировано IvanL)

Re: Вытяжка на кухню

Якщо ви шукаєте професійну установку кухонної витяжки в Києві, я рекомендую звернутися до таких компаній Клімат Про чи Комфорт Сервіс.  Обирайте моделі з рівнем шуму до 50 дБ для комфортної роботи. Витяжка: від 3 000 до 10 000 грн, залежно від бренду і характеристик. Установка: близько 1 000–3 000 грн, залежно від складності робіт.
Якщо вам важлива надійна робота вентиляції, обирайте професійну установку, оскільки від цього залежить правильність функціонування витяжки та циркуляція повітря в кухні.

3

Re: Вытяжка на кухню

Привіт!

Щодо монтажу витяжки для кухні, можу порадити кілька компаній у Києві, які спеціалізуються на якісному встановленні витяжок, зокрема https://airproservice.kyiv.ua/montazh-v … a-kukhni/. AirProService мають досвід роботи з вентиляційними системами, тому зможуть грамотно підібрати й встановити витяжку, забезпечивши її належну роботу.
Рекомендую вибирати витяжку з рівнем шуму до 60 дБ, щоб вона не створювала дискомфорту під час використання. Щодо вартості, ціни на витяжки варіюються залежно від бренду та характеристик, але в середньому це 3 000 - 10 000 грн для надійних моделей. Установка в Києві коштуватиме приблизно 1 500 - 2 500 грн, залежно від складності робіт і компанії.