Тема: Ремонт в ванной комнате
Хотим сделать ремонт в ванной, подскажите где можно купить стройматериалы и сантехнику?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Ремонт в ванной комнате
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хотим сделать ремонт в ванной, подскажите где можно купить стройматериалы и сантехнику?
По ассортименту и ценам мне больше всего нравится этот строительный магазин в городе Сумы https://interiorhouse.com.ua/ Сантехника и мебель для ванной здесь представлена в широком ассортименте. Также у них можно подобрать и заказать всё для освещения, в наличии есть красивые современные люстры и светильники.
Для тих, хто не хоче йти на компроміси у питаннях якості та стилю, німецька сантехніка GROHE https://groheshop.com.ua/ виступає ідеальним вибором. Цей бренд заслужено вважається символом інновацій та довговічності у світі сантехніки. Використання передових технологій, елегантний дизайн та висока надійність забезпечують виробам GROHE визнання серед споживачів по всьому світу. Обравши продукцію GROHE, ви гарантуєте собі комфорт, задоволення від щоденного використання та бездоганний зовнішній вигляд вашої ванної кімнати на довгі роки.
Я завжди була задоволена покупками в магазині ac-ac.com.ua. Як на мене, це кращий будівельний магазин Хмельницький Їхній сайт зручний і інтуїтивно зрозумілий, з широким вибором товарів. Я завжди знаходжу все, що мені потрібно для ремонту, від будівельних матеріалів до інструментів. Мене вражає швидкість доставки і якісь товару. Замовлення завжди приходять вчасно, і я ніколи не мала проблем з якістю. Я рекомендую ac-ac.com.ua всім, хто шукає якісні будівельні матеріали за доступними цінами і з швидкою доставкою.
У меня сейчас в гостиной ремонт делается - тоже все своими силами чиню, да и стройматериалы заказываю - в интернете на них цены конечно же на много приятнее. Потом еще надо будет мебель глянуть, потому что хочется, чтоб мебель была новой после ремонта. Есть интересные сейчас по акции пуфы https://www.twinsann.com/ru/categories/pufy вот тут, так что мне кажется, что их можно вообще заказать уже сейчас - в гараже постоят, пока я ремонт закончу. А то думаю, что через месяц цены на них могут поменяться.
А який клей для плитки можете порадити?
Отлично
Вам точно знадобляться для цього якісні будівельні інструменти , які ви зможете купити собі в магазині ІнструментХАБ . Це дуже важливо, і необхідно. Замовляла там інструменти для ремонту і усе прийшло швидко, якість чудова. Ремонт пройшов по плану. Дуже зручно, що можна знайти все в одному місці. Рекомендую цей магазин.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Ремонт в ванной комнате
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc