1

Тема: Взрывозащищенные светильники

Коллеги, а кто меня может хоть немного сориентировать по взрывозащищенным светодиодным светильникам? Покупали такие? Если да, то где именно?

2

Re: Взрывозащищенные светильники

lolo4ka пишет:

Коллеги, а кто меня может хоть немного сориентировать по взрывозащищенным светодиодным светильникам? Покупали такие? Если да, то где именно?

Да, у меня есть небольшой опыт в плане покупки таких светильников. Брали их через профильный интернет магазин ЛЕДСТЕР . Перед тем, как заказывать взрывозащищенные светодиодные светильники https://ledster.com.ua/explosion  , внимательно изучил все их технические характеристики и особенности подключения. И только лишь после этого сделал заказ.

3

Дякую, обов'язково скористаюсь вашою порадою.

4

Стаття про освітлення кухні вразила своїм професійним підходом до теми www.0532.ua/list/497819 Сподобалося, що автори приділили увагу не тільки стилю, але й практичності вибору світильників. Поради щодо освітлення робочої зони – точкові або трекові світильники – для мене стали справжнім відкриттям. Також захоплює ідея використання світлодіодів, які економлять енергію. Окремо хочеться відзначити рекомендацію про Інтернет-магазин Svetilnikof, де можна знайти сучасні та стильні світильники. Вже переглянула їхній асортимент – є цікаві варіанти для кожної зони кухні. Дуже дякую за такі корисні поради та підказки!