Тема: Як знайти роботу у Польщі?

Хлопці, у мене питання: хтось зараз в Польщі працює або недавно їздив? Пропонують поїхати туди на роботу, але трохи сумніваюсь, бо були історії, коли людей обманювали з зарплатою чи умовами. Як знайти нормальну роботу, щоб без посередників і було адекватно з житлом та оплатою?

2

Re: Як знайти роботу у Польщі?

Знаєш, я минулого року працював у Польщі на будівництві. Не так страшно, як кажуть, але треба перевіряти всі умови заздалегідь. Офіційно оформлення — мастхев, інакше ризикуєш без зарплати залишитися. Житло часто від роботодавця, але може бути таке собі. Шукав через знайомих, поки що все ок.

3

У мене інший досвід. Їздила через агенцію, не супер, але хоч усе офіційно. Важливо, щоб були чіткі умови в договорі. Робота різна — від складів до фабрик, залежить, скільки хочеш заробити. Зараз думаю знову поїхати, але шукаю щось цікавіше. Може, знаєш якісь платформи з перевіреними вакансіями?

4

Якщо шукаєш роботу в Польщі для українців, раджу глянути сайт workins.biz/uk/  Це платформа, де тільки перевірені вакансії. Є роботи на складі, у логістиці, на виробництві, і навіть сезонні пропозиції. Там усе зрозуміло описано, від зарплати до умов проживання. Оформлення офіційне, і часто житло забезпечують. Особисто знаю кількох, хто через них поїхав, і всім усе підійшло. Головне, дивись на деталі вакансій і спілкуйся напряму з роботодавцем.

https://i.postimg.cc/sDD2XT7r/22-12-2024-004102.jpg