Тема: Посудомийка пропускає воду
Привіт усім! Моя посудомийка почала пропускати воду під час циклу миття, і не можу зрозуміти, в чому причина. Чи хтось стикався з подібною проблемою і може підказати, що варто перевірити перш за все?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Посудомийка пропускає воду
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт усім! Моя посудомийка почала пропускати воду під час циклу миття, і не можу зрозуміти, в чому причина. Чи хтось стикався з подібною проблемою і може підказати, що варто перевірити перш за все?
Привіт! Пропускання води може бути спричинене кількома факторами, наприклад, зносом ущільнювачів або проблемами з дренажною системою. Переконайся, що дверцята добре закриваються і ущільнювач не пошкоджений. Якщо все здається в порядку, краще звернутися до спеціалістів. Ремонт побутової техніки у Дніпрі допоможе швидко визначити і усунути проблему. Я звертався до сервісу Remont Technic DP https://www.remont-tehnic-dp.com.ua/ – вони оперативно прибули, професійно провели діагностику та відремонтували посудомийку. Робота виконана якісно, і тепер все працює бездоганно!
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Посудомийка пропускає воду
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc