Тема: Камін

Підкажіть, де у Львові можна купити камін із топкою з водяним контуром, щоб можна було під'єднати до системи центрального опалення? Хочу за літо переробити опалення, щоб можна було обігрівати будинок від каміну.

Re: Камін

Знаю багато людей, які за останні роки перейшли на опалення каміном. Адже якщо раніше у них було електричне опалення, то зараз таким чином обігрівати будинок дуже дорого. А опалення з допомогою каміну не лише дешевше і завжди доступне, але і створює особливу атмосферу у будинку. Тож даю посилання на сайт, де можна купити каміни https://topkadymohody.com.ua/kupiti-kam … hogo-domu/ . Думаю, ви там щось оберете, адже асортимент хороший.

3

Ми цього року теж відчули холод, коли відключали світло. А коли воно було, то ставили опалення на мінімум, бо оплачувати рахунок за електроенергію стало трохи напряжно. Тож через це хочемо перейти на опалення дровами.

4

Кстаті, а що ви думаєте про біокаміни як додатковий варіант для створення затишку? Я собі недавно купив на Firelands модель для спальні. Підвісний Біокамін Element Rock виявився чудовим рішенням, має еліптичну форму з діаметром 1200 мм, корпус з металу товщиною 2 до 4 мм з термостійкою фарбою. Головна перевага цього біокаміна в тому, що він дає справжнє живе полум'я без димоходу, без диму та сажі, не потребує електрики. Firelands зробили безкоштовну доставку по Україні через Нову пошту, у Львові ще й монтаж безкоштовний. Звичайно, для основного обігріву будинку вам потрібен камін з водяним контуром, але біокамін може бути крутим доповненням для інших кімнат.