Тема: Камін
Підкажіть, де у Львові можна купити камін із топкою з водяним контуром, щоб можна було під'єднати до системи центрального опалення? Хочу за літо переробити опалення, щоб можна було обігрівати будинок від каміну.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Камін
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Підкажіть, де у Львові можна купити камін із топкою з водяним контуром, щоб можна було під'єднати до системи центрального опалення? Хочу за літо переробити опалення, щоб можна було обігрівати будинок від каміну.
Знаю багато людей, які за останні роки перейшли на опалення каміном. Адже якщо раніше у них було електричне опалення, то зараз таким чином обігрівати будинок дуже дорого. А опалення з допомогою каміну не лише дешевше і завжди доступне, але і створює особливу атмосферу у будинку. Тож даю посилання на сайт, де можна купити каміни https://topkadymohody.com.ua/kupiti-kam … hogo-domu/ . Думаю, ви там щось оберете, адже асортимент хороший.
Ми цього року теж відчули холод, коли відключали світло. А коли воно було, то ставили опалення на мінімум, бо оплачувати рахунок за електроенергію стало трохи напряжно. Тож через це хочемо перейти на опалення дровами.
Кстаті, а що ви думаєте про біокаміни як додатковий варіант для створення затишку? Я собі недавно купив на Firelands модель для спальні. Підвісний Біокамін Element Rock виявився чудовим рішенням, має еліптичну форму з діаметром 1200 мм, корпус з металу товщиною 2 до 4 мм з термостійкою фарбою. Головна перевага цього біокаміна в тому, що він дає справжнє живе полум'я без димоходу, без диму та сажі, не потребує електрики. Firelands зробили безкоштовну доставку по Україні через Нову пошту, у Львові ще й монтаж безкоштовний. Звичайно, для основного обігріву будинку вам потрібен камін з водяним контуром, але біокамін може бути крутим доповненням для інших кімнат.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Камін
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc