Тема: Як ТД Технокомплект допоміг мені з ремонтом двигуна Perkins

Працюючи в аграрному секторі, я часто стикаюся з проблемами техніки. Нещодавно мій трактор з двигуном Perkins почав перегріватися. Після огляду стало зрозуміло, що потрібна заміна водяного насоса та термостата. Раніше я вже мав справу з різними постачальниками, але цього разу вирішив спробувати ТД Технокомплект, про який чув багато позитивних відгуків.

Зайшовши на їхній сайт, я перейшов у розділ запчастин для двигунів і швидко знайшов потрібні деталі для Perkins. Особливо сподобалося, що на https://tehno-komplekt.com/ua/category/dvigateli/ є можливість задати питання безпосередньо через форму зворотного зв'язку. Я скористався цією опцією, і вже за годину мені зателефонував менеджер.

Він детально розпитав про проблему, уточнив модель двигуна та запропонував кілька варіантів запчастин: оригінальні та якісні аналоги. Я обрав оригінальні, оскільки довіряю перевіреним рішенням. Менеджер також порадив замінити прокладки, щоб уникнути можливих протікань у майбутньому.

Замовлення було відправлено того ж дня, і вже через три дні я отримав його на пошті. Всі деталі відповідали опису, були добре запаковані та мали гарантію. Після встановлення трактор працює без нарікань, і проблема з перегрівом зникла.

Вражений рівнем обслуговування та асортиментом ТД Технокомплект, я вирішив і надалі співпрацювати з ними. Якщо вам потрібні якісні запчастини для двигунів, рекомендую звернутися саме до них.