Тема: рингтон на iPhone
Хтось знає, як поставити рингтон на iPhone? Я чув, що це можна зробити, але не зовсім розумію, як налаштувати все правильно. Які є прості кроки для того, щоб власноруч зробити рингтон і встановити його на айфон?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → рингтон на iPhone
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хтось знає, як поставити рингтон на iPhone? Я чув, що це можна зробити, але не зовсім розумію, як налаштувати все правильно. Які є прості кроки для того, щоб власноруч зробити рингтон і встановити його на айфон?
Слухайте, я ніколи не міг зрозуміти, як поставити рингтон на iPhone через GarageBand, поки не знайшов блог https://mobilsab.com.ua/tehno-gajd/yak- … arageband/ цього магазину. Там все дуже детально описано, і я з легкістю зробив все, що було потрібно. Якщо ви хочете не просто завантажити рингтон, а створити свій унікальний, цей гайд буде супер корисним. Величезне спасибі за таку детальну і зрозумілу інструкцію! Тепер у мене власний рингтон на телефоні.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → рингтон на iPhone
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc