Тема: Чи є щось краще за італійську каву?

Понад десять років пив тільки італійську каву — Lavazza, Illy, Kimbo. Все було добре, але останнім часом помітив, що смак уже не такий, як раніше. Можливо, звик, а можливо — якість впала. Задумався, чи є сенс шукати щось інше, але вже не імпортне, а локальне — щоб була свіжа обсмажка, нові смаки, цікаві профілі. Хочу перейти на щось більш “живе” за смаком. Але боюся натрапити на щось невдале. Порадьте, будь ласка, щось, що могло б скласти конкуренцію італійським брендам, але щоб воно було свіже, смачне і доступне в Україні.

2

Re: Чи є щось краще за італійську каву?

Я теж колись був фанатом італійської кави — та сама Lavazza була постійно на кухні. Але з часом вона стала здаватися пласкою і трохи “мертвою” — ні аромату, ні глибини. І тоді я натрапив на ESPAKO — вони пропонують свіжообсмажену каву, і це зовсім інший рівень. Вперше спробував їхній Guatemala — і зрозумів, що до цього просто не пив справжньої кави. Вона свіжа, ароматна, має цікаві нотки, які ти реально відчуваєш. Потім пробував Колумбію, Ефіопію — усі сорти інші, з характером. У них усе чітко розписано, можна підібрати каву під твій смак. Замовляю тільки там, ось сайт https://espako.store. І найкраще, що кава приїжджає реально свіжа — не щось із польського складу, що рік валялося. Якщо хочеш перейти з Італії на щось нове — це однозначно правильний напрямок.

3

Re: Чи є щось краще за італійську каву?

Спробуй Mad Heads, Foundation Coffee Roasters або Blur Coffee — українські обсмажчики зі свіжою кавою, цікавими смаками й стабільною якістю. Багато хто після італійських брендів переходить саме на них — і не шкодує. Почни з сету зразків — знайдеш “своє”.