Тема: Який сайт порадите для покупки рівня та рулетки?

Планую ремонт у квартирі, і вже зіткнувся з тим, що мій старий рівень показує як хоче. Рулетка теж “втомилась” — почала западати й некоректно скручується. Розумію, що треба купити нове, але ходити по магазинах не маю часу. Хочу замовити онлайн, але не знаю, де можна взяти не “одноразову” річ, а щось, що реально прослужить довго. Якщо хтось уже замовляв собі нормальний рівень або рулетку — підкажіть, де брали і як вам якість.

Re: Який сайт порадите для покупки рівня та рулетки?

Мені знайома твоя проблема — теж проходив через це, коли починав ремонт. Врятував мене сайт https://br-mannesmann.com.ua/product/ca … instrument. Замовив там спочатку рулетку, а потім ще й рівень — і обидва інструменти перевершили очікування. Рівень чіткий, має нормальну вагу, колби точні, нічого не люфтить. Рулетка взагалі супер — міцна, шкала не стирається, корпус приємний на дотик. Все це використовую вже кілька місяців, і жодного разу не пошкодував. Так що якщо не хочеш витрачати час на біганину по магазинах і купляти наосліп — рекомендую цей сайт як перевірений варіант.