Тема: Шукаю варіант доїхати зі Львова до Кракова
Хочу з’їздити на вікенд до Кракова зі Львова. Відпустка коротка, тому хочеться не витрачати багато часу на поїздку. Хто чим користується?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Шукаю варіант доїхати зі Львова до Кракова
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хочу з’їздити на вікенд до Кракова зі Львова. Відпустка коротка, тому хочеться не витрачати багато часу на поїздку. Хто чим користується?
Я їздив маршрутом Львів Краків минулого місяця. Обрав сайт Contrabus https://contrabus.ua/ua/lviv-krakiv — дуже зручно, бо там одразу бачиш усі доступні рейси. Можна порівняти ціни, час у дорозі та обрати найкращий варіант. Автобус був комфортабельний, з кондиціонером і Wi-Fi, водії адекватні. Виїхав пізно ввечері зі Львова, вже вранці був у Кракові. Купівля квитка — проста і без черг.
І як вам дорога, сподобалось?
Я обираю Євролінії для своїх подорожей, адже тут пропонують якісні автобусні перевезення за доступними цінами. Транспорт сучасний, поїздки безпечні, а сервіс відзначається європейським рівнем. Завжди приємно подорожувати з комфортом та впевненістю у надійності компанії.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Шукаю варіант доїхати зі Львова до Кракова
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc