Тема: Правова підтримка бізнесу

Ми з партнером розвиваємо бренд натуральної косметики — все починалося як хобі, але тепер маємо власне виробництво, онлайн-магазин і плануємо вихід на міжнародний ринок. Юридичних моментів стає дедалі більше: маркування товару, угоди з дистриб’юторами, реєстрація ТМ, податкове планування… У нас є бухгалтери, але з правовою підтримкою повний хаос — то знайомий щось підкаже, то в інтернеті знайдемо зразок договору. Це жахливо непрофесійно, і я розумію, що ми наражаємо себе на великі ризики. Підкажіть, будь ласка, де знайти юриста, який не просто знає закон, а розуміє сучасний малий бізнес і готовий вести нас системно?

2

Re: Правова підтримка бізнесу

У мене був схожий етап, коли компанія почала зростати і потрібно було навести лад у правових процесах. Те, що ви описали — це класичний приклад, коли бізнес виростає швидше, ніж його юридичний фундамент. І саме тоді потрібен не просто юрист, а партнер, який мислить стратегічно. Особливо якщо плануєте міжнародну діяльність, тут важливо мати підтримку у сфері інтелектуальної власності, договорів з іноземними контрагентами, захисту персональних даних. Справжній фахівець зможе не лише вас убезпечити, а й дати конкурентну перевагу.

3

Ви дуже точно описали мої відчуття. Я вже кілька разів відкладала важливі юридичні кроки через брак часу і знань. А зараз розумію, що далі відкладати не можна. Якщо можете, порекомендуйте конкретного спеціаліста, з ким самі працювали. Дуже хочеться вийти з цього “юридичного туману”.

4

Раджу звернутися до Адвоката Юлії Босенко — саме вона допомогла моєму бізнесу вийти з “туману” і побудувати чітку правову систему. Юлія має глибоке розуміння підприємницьких реалій і не працює “від задачі до задачі”, як більшість, а вибудовує повну структуру юридичної підтримки: договори, консультації, претензійна робота, реєстрація торгових марок, перевірка контрагентів. Вона розбирається в темі онлайн-продажів, працює з ФОП і ТОВ, дає поради щодо захисту інтелектуальної власності — це саме те, що вам потрібно. На сайті advocatebosenko.com ви знайдете інформацію про її послуги, типові кейси й форму для зв’язку. Рекомендую як людину, яка дбає про клієнтів не менш, ніж ви — про свій бренд. Це не просто юридичний сервіс, це — партнер у розвитку.
https://i.postimg.cc/gcZb8WD9/image.png