1

Тема: Чи хтось організовував поїздку до Кракова під ключ

Шукаємо компанію, яка може допомогти з повноцінною поїздкою в Краків - з Києва і назад, з усіма зупинками по маршруту. Нас буде 25-28 осіб, хотілось би не заморочуватись з логістикою, а щоб усе організували під нас. Хто щось подібне робив?

2

Re: Чи хтось організовував поїздку до Кракова під ключ

Ми вже два рази їздили в Краків великою групою і обидва рази через Prosto Bus Plus. У них реально зручно - оренда автобусу з водієм, маршрут під вас, і нормальний сервіс. Домовлялись про виїзд з Києва, зупинку в Жешуві, і потім Краків. Назад - аналогічно. Весь автобус наш, з кондиціонером, великим багажником, зарядками і туалетом. Їхали комфортно, без зайвих пауз, усе по плану. Якщо потрібен транспорт саме на групу і по Європі - це топчик. Всі деталі і запит на оренда автобусу можна залишити тут: https://prostobus.net/orenda-avtobusiv/

3 (21.02.2026 09:03:53 отредактировано Oscar82oscar82)

Re: Чи хтось організовував поїздку до Кракова під ключ

ivancov пишет:

Шукаємо компанію, яка може допомогти з повноцінною поїздкою в Краків - з Києва і назад, з усіма зупинками по маршруту. Нас буде 25-28 осіб, хотілось би не заморочуватись з логістикою, а щоб усе організували під нас. Хто щось подібне робив?

Мав схожий запит, коли потрібно було організувати поїздку не для себе одного, а для групи, і без постійних уточнень а де ми сідаємо чи а коли зупинка. Тоді зрозумів, що самостійно тягнути всю логістику, ще той квест, особливо якщо людей багато і всі з різними очікуваннями. Коли я їздив у Німеччину, якраз шукав сервіс, який працює не хаотично, а по-людськи з групами. У підсумку звернувся за посиланням і був приємно здивований. Маршрут продумали заздалегідь, зупинки погодили, графік чіткий, без подивимось по ходу. Для групи це реально критично. Мені це підійшло на всі сто: ніхто не нервував, поїздка пройшла спокійно, усе відповідало домовленостям. Тому зі свого досвіду можу сказати, якщо вас цікавлять автобусні перевезення в Європу під ключ і не хочеться займатись дрібницями, краще одразу звертатись до тих, хто вже має досвід роботи з такими поїздками.